Opinie

Ghiziane

Ghiziane Kinana

„Liczyłem na Marbella Family, aby uzyskać czystość wmoim domu,w innych czasach dla opieki nad moją córką i ostatni raz, aby uzyskać Au Pair, którytowarzyszy nam w domu, i wszystkie, absolutnie wszystkie czasy byłem bardzozadowolony z ich usług. Jakość i profesjonalizm człowieka”.

Cintia.

Cintia Mesa Castro

„Toświetna firma, z profesjonalnymi pracownikami, całkowitąprzejrzystością, regularnością, wnoszą swój unikalny i inny akcent. Wykonują bardzodobrą pracę. Mają nieocenione wartości. Są bardzo zdolni i najlepsi w swojejdziedzinie. Zdecydowanie polecam ich”.

Andrea

Andrea Loescher

„Helena jest uroczą kobietą. Jest bardzo uważna i kochająca zdziećmi, dba o szczegóły i naprawdę sprawia, że czują się jak w domu. Wie, czegopotrzebuje matka, by być spokojną, gdy zostawia swoje dzieci pod czyjąś opieką! Izawsze zaskakuje czymś ekstra. Dzieci zawsze wracają zadowolone. Mam samesłowa podziękowania dla Marbella Family!”

Miguel

Miguel Escarcena

„Polecam. Spokój, profesjonalizm i dobra obsługa”.

6

José Marrón

:”Jako ojciec nie mam takich samych potrzeb latem jak zimą, a mojecórkinie zawsze potrzebują tego samego, lubię chodzić do Marbella Family, ponieważzawsze mają rozwiązanie dostosowane do potrzeb”.

Dorina

Dorina Graf (Au Pair)

„Helena jest bardzo przyjazna i pomocna. Polecam ich”

Susana e1626692643182

Susana Espineta 

„Jestem zachwycona Twoją pracą, zwłaszcza szczegółami, pozatym, że jesteś śliczna, będę z Tobą dalej współpracować. Polecam w 100%”.

melanie

Melanie Dorchain (Au Pair)

„Marbella Aupair naprawdę wspierała mnie przez całyproces. To zespół bardzo życzliwych i pomocnych ludzi, którzy chcą dla Ciebieabsolutnie wszystkiego co najlepsze”

Noelia

Noelia Jaén

„Bardzo profesjonalna i skupiona na potrzebach każdego klienta”.

Erika

Erika Mecias

„Poważna firma, bardzo odpowiedzialna z wykwalifikowanympersonelem”

Lulu

Luciana Berretta

„Kocham Marbella Family, ponieważ jest to firma, która oferujekreatywne i adaptacyjne rozwiązania. Przede wszystkim podoba mi się, żeodzwierciedla filozofię jej twórczyni, kobiety przedsiębiorczej, bizneswoman i matki,która dla mnie jest synonimem dbałości o szczegóły, odpowiedzialnościwe wszystkim,co oferuje tego typu usługa i uważnego oka”.

Antonia

Antonia Navarrete

„Dbają o każdy szczegół, a ich leczenie jest bardzospersonalizowane”.

Chiara

Chiara Oleucci (Au Pair)

„Helena bardzo mi pomogła! Jest niesamowita, zawszedostępna i ZAWSZE gotowa znaleźć rozwiązanie dla Twojego problemu!!! Ona jestniesamowita”

Nasze recenzje w Google

A base de 33 evaluaciones.
Sandra Hayet
Sandra Hayet
03/10/2022
Exactement ce que je cherchais !
S&M CENTROS CAPILARES
S&M CENTROS CAPILARES
29/09/2022
Hola excelente, recomendable 100%
Ines Castellanos Garcia
Ines Castellanos Garcia
29/09/2022
Fantástica profesionalidad..
Dayana Abreu Camare
Dayana Abreu Camare
29/09/2022
Es una excelente persona y profesional, da buenas, sencillas recomendaciones….
Cristina López Muñoz
Cristina López Muñoz
29/09/2022
Recomendable 100%♥️
Eduardo Olcina
Eduardo Olcina
27/09/2022
José Luis Villalba Ramirez
José Luis Villalba Ramirez
20/09/2022
Con un equipo muy profesional y al frente de ello Helena Olcina, de los Olcina de toda la vida, responsable, cercana, amable , MARBELLA FAMILY es hogar donde solo hay casa...
TheCrismolina
TheCrismolina
20/09/2022
Josete Olcina
Josete Olcina
20/09/2022
Mercedes Durán Vilches
Mercedes Durán Vilches
20/09/2022
  • 5 star review  Es una empresa estupenda, con trabajadores profesionales, transparencia total, regularidad, aportan su toque único y diferente. Hacen una muy buena labor. Tienen unos valores de valor incalculable. Son muy aptos y los mejores en su campo de actuación. Los recomiendo sin duda.

    Cintia Mesa Castro Avatar Cintia Mesa Castro
    18 maja, 2021

    5 star review  Por las alternativas que ofrecen!

    Marina Navarro Avatar Marina Navarro
    11 stycznia, 2021

    5 star review  Se preocupan por cada detalle y su trato es muy personalizado

    Antonia Navarrete Avatar Antonia Navarrete
    29 marca, 2021
  • 5 star review  Genial para asistir a las familias

    Carola SD Avatar Carola SD
    7 maja, 2022

    5 star review  Gracias a Marbella Family he podido encontrar un trabajo que se adapta a todas mis necesidades, el trato es increíble. Te sientes apollada y aropada por esta gran familia. Gracias Helena!! ❤️🥰

    Nieves Castro Belmonte Avatar Nieves Castro Belmonte
    11 lutego, 2022

    5 star review  Gran calidad en la atención personalizada.

    Antonio Murillo Illana Avatar Antonio Murillo Illana
    18 marca, 2021
  • 5 star review  Muy profesionales y volcados en las necesidades de cada cliente

    Noelia Jaen Avatar Noelia Jaen
    15 lutego, 2021

    5 star review  Helena es un encanto de mujer. Es muy atenta y amorosa con los niños, cuida los detalles y realmente los hace sentir como en casa. Sabe lo que una madre necesita para quedarse tranquila cuando deja a sus niños al cuidado de otra persona! y siempre te sorprende con algo más. Los niños siempre vuelven felices. No tengo más que palabras de agradecimiento para Marbella Family!

    Mindfulness Andrea Avatar Mindfulness Andrea
    1 maja, 2021

    5 star review  Helena y Cristina son muy amables y serviciales. Os recomiendo🥰

    Dorina Gráf Avatar Dorina Gráf
    16 czerwca, 2021
  • 5 star review  Me encanta Marbella Family por qué es una empresa que ofrece soluciones creativas y adaptativas. Sobre todo me gusta que refleja la filosofía de su creadora una mujer emprendedora, empresaria y madre, que para mí, esto es sinónimo de cuidados en los detalles, responsabilidad en todo lo que este tipo de servicio ofrece y atenta mirada Luciana Berretta Marbella ⭐⭐⭐⭐⭐

    Lulu Berretta Avatar Lulu Berretta
    8 lutego, 2021

    5 star review  Hola chicas ,estoy encantada con vuestro trabajo, lo que más el detalle , aparte que sois encantadoras , seguiré trabajando con vosotros .os recomiendo 100%

    Susana Espineta Avatar Susana Espineta
    8 marca, 2021

    5 star review  os considero una empresa seria .y.responsables.con personal cualificado..

    Erika Mecias Avatar Erika Mecias
    10 lutego, 2021
  • 5 star review  Buenas la verdad que es una empresa de muy buenas presentacion con mucho cariño muy atentos y espero que muy pronto esté en esa familia la verdad que merece mucho la pena 😃 me encanta lo recomiendo mucho

    Graci Leandro Nieto Avatar Graci Leandro Nieto
    16 lutego, 2021

    5 star review  Una empresa que cuenta con personal agradable, dispuesto a brindar conocimientos u orientación a todos los que la contactamos, dando práctica a la educación, sinceridad y responsabilidad...�

    Vianey Vianchy Avatar Vianey Vianchy
    4 kwietnia, 2022

    5 star review  Recomiendo. A mi me funcionó de maravilla. Tranquilidad, profesionalidad y buen servicio.

    Miguel Escarcena Gómez Avatar Miguel Escarcena Gómez
    4 kwietnia, 2021